Team van de week

Deze kanjers staan in de top 3 van de competitie! De titel van team van de week is dan ook meer dan terecht voor de C1. Afgelopen zaterdag zijn ze het jaar goed begonnen met een dikke winst op KZ. Komende zaterdag hebben ze een vol programma. Om 14.10 spelen ze thuis tegen Groen Geel. Daarna mogen ze om 16.40 samen met Roda 1 hun entree maken als team van de week en na deze wedstrijd springen ze de auto in voor een Roda zwemavond. Gelukkig zit er genoeg energie in dit team. Dat zullen ze zaterdag nodig hebben met al deze leuke dingen op het programma.

Roda 1 speelt zaterdag a.s. tegen ONDO en dat zou nog best wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. De C1 zal vanaf de kant proberen om de juiste stemming erin te brengen. Na de nipte winst van afgelopen zaterdag zou het leuk zijn als Roda 1 “the winning mood” weet vast te houden. Misschien kan de C1 ze nog wat tips geven want zij hebben al behoorlijk wat wedstrijden gewonnen dit seizoen. Natuurlijk valt er ook bij de C1 nog veel te leren. Hopelijk doen ze zaterdag nieuwe inspiratie op en wordt het een leerzame middag. In ieder geval zullen ze van zich laten horen op de trommels en leveren ze vast een positieve support. Om jullie een indruk te geven van de samenstelling van dit team, hierbij een voostelrondje:

Tara: “verdedig slim, geen bal erin en dan met een strakke bal in de aanval”.

Amy: “met twee vingers ingetaped en een zere enkel in de schoen, ben ik de pechvogel van dit seizoen”.

Yves: “hoe verder van de korf, hoe mooier het punt al is dit geluk mij niet altijd gegund”.

Luuk: “zodra ik het Roda shirt aan heb, ben ik bereid om hart te werken en ga ik recht op het doel af”.

Felix: “nu ik een deel van mijn haar mis, zie ik eindelijk waar de bal is”

Kyra: “soms pech en soms niet maar het allerbelangrijkste is dat ik er van geniet”.

Dorien: “een hoge bal in de buurt van Dorien, grote kans dat de tegenstanders de bal niet zien”.

Eskil: “ik zou iedere dag wel willen korfballen”.

Eniz: “Korfbal vind ik supercool, kijk maar naar mijn blije smoel”.

Pim: “ik hou van verdedigen en aanvallen en met de C1 lekker knallen”.

En dan de uitsmijter van de dag: “training door Cathy en Koen maakt de C1 een leuke ploeg die met coaching door Cathy en Rebecca al vele team versloeg”!

Wil je deze toppers in aktie zien dan heb je zaterdag a.s. twee kansen. Het leukst is natuurlijk om beide wedstrijden te komen kijken. Als team van de week staan ze zaterdag a.s. om 16.40 uur in de spotlight in topsportcentrum De Koog. Wie de doorloopbal gaat nemen houden we nog even geheim. De ontknoping zie je zaterdag a.s. dus zorg dat je erbij bent!