Recht Op Doel Af
Archief
 

Het programma voor de jeugd gaat aanstaande zaterdag helaas niet door.

Er zullen op 10 november dus geen jeugd dj’s draaien. De belangrijkste reden is dat de b1 om 19.00 in Den Haag speelt en zij tussen 19.30 en 21.00 niet aanwezig kunnen zijn, ook speelt het eerste zaterdagavond om 20.00 in de sprong en hier willen ook veel jeugdleden bij gaan kijken. We gaan opzoek naar een nieuwe datum in december. Uiteraard is iedereen nog steeds welkom aanstaande zaterdag. Om 20.30 gaat de kemphaan open voor het publiek. De DJ contest voor de senioren start rond 21.45. Dus iedereen kan eerst Roda 1 om 20.00 aanmoedigen in de sprong. de organisatie

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks