Recht Op Doel Af
Archief
 

Zondag PSV 1 – Roda 1 om 14.35 uur in Eindhoven

A.s. zondag 18 november moeten Roda 1 en 2 naar het verre Eindhoven. De wedstrijd van Roda 2 tegen PSV 2 begint om 13.20 uur. PSV 2 neemt een middenmoot positie in bij de tweede klasse veldcompetitie met 7 punten. Dus wij verwachten hier een spannende wedstrijd.
Roda 1 start om 14.35 uur in sporthal De Tempel (Henegouwenlaan 2). Roda 1 heeft haar eerste wedstrijd nipt gewonnen tegen HKC, terwijl PSV tegen een stevige nederlaag aanliep bij Refleks. We kennen PSV van vorig seizoen, toen de ploeg indruk maakte. We hebben de indruk dat de ploeg wat aan kwaliteit heeft ingeleverd dit seizoen. In de veldcompetitie staat men op een vijfde plaats met 6 punten, met overwinningen van maximaal 2 punten verschil en een stevig negatief doelsaldo van 83-112.
Roda 3 speelt zondag uit tegen Refleks 3 uit Rijswijk. Roda 2 verloor in de eerste veldcompetitie wedstrijd nipt van Refleks 2, dus mogelijk kansen voor ons derde team.
Op zaterdag 17 november spelen de B1 en A1 in de Trias sporthal om respectievelijk 15.45 en 16.45 uur tegen Groen Geel B2 en OKV A1. Voor onze B1 weer een zware tegenstander, maar als het scoren wat beter loopt dan vorige week wellicht toch winstkansen. Van de A1 verwachten we dat ze na een niet al te beste start vorige week, tegen OKV laten zien wat ze echt kunnen. We rekenen op de tweede winstpartij van de A1.

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks