Recht Op Doel Af
Archief
 

De A1 van Roda als eerste team in de wedstrijdshirts van de nieuwe Roda kledinglijn…

Roda A1 als eerste in wedstrijdshirts van nieuwe Roda kledinglijn

De A1 van Roda als eerste team in de wedstrijdshirts van de nieuwe Roda kledinglijn, lees verder en zie ook de foto……. Afgelopen zaterdag 17 november speelde de A1 van Roda als eerste team van de vereniging in de wedstrijdshirts van de nieuwe kledinglijn. Deze week ontvangen de selectie en alle jeugd teams dit wedstrijdshirt ook. Sport Sportief/Korfbal Specials is leverancier van de nieuwe kledinglijn. Op de foto ziet u sponsor Paul van den Bergh, directeur van KB Info Solutions BV, samen met te A1 en beide trainers/coaches Mark Sluijs en Pieter Pauw op de foto. De A1 pakte meteen flink uit door met 20-6 van OKV A1 te winnen.

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks