Recht Op Doel Af
Archief
 

Zondagmiddag 25 november speelt Roda 1 om de koppositie in de eerste klasse…

Er zijn op dit moment 3 koplopers, Tilburg en Sporting Delta, in de veldcompetitie uitkomend in de Overgangsklasse en één vereniging uit de eerste klasse veldcompetitie en dat is Roda. Kortom geen verkeerd affiche voor Roda. Tilburg en Sporting Delta hebben beide titelaspiraties. Tilburg had een matige eerste helft veldseizoen, maar herstelde zich in de laatste veldwedstrijd door verrassend van het op de tweede plaats staande Sporting Delta te winnen.

In de zaalcompetitie hebben de Tilburgers tot nu toe beide wedstrijden met 1 punt verschil gewonnen, maar beide wedstrijden stonden ze wel ruim voor. De Tilburgers moeten het hebben van inzet en fysieke kracht zo staat op hun site. Roda wordt beschouwd als een gevaarlijke outsider. Wij hopen dat we zondag veel toeschouwers op de tribune hebben, want dat zullen we nodig hebben in deze zware wedstrijd. Om 15.00 uur speelt Roda 2 tegen Fortuna 5. Ook dat wordt geen gemakkelijke wedstrijd want de Delftenaren staan met een riant doelsaldo boven aan.

De korfbalmiddag in de Sprong begint zondagmiddag om 13.45 uur met Roda 3, uitkomend in de reserve tweede klasse, tegen DKV Victoria 2. Jammer dat Roda 3 vorige week ongelukkig heeft verloren. We verwachten zondagmiddag een scherp Roda 3 te zien, dat laat zien dat ze mee kunnen strijden om de titel.

Op zaterdag moeten onze beide wedstrijdsport teams uit de jeugd de A1 en B1 uitspelen tegen respectievelijk Rapid A1 om 14.05 in Haarlem en de B1 moet om 14.30 uit tegen ZKV B1 in sporthal De Struyck. Bij de A1 rekenen wij op winst. De B1 krijgt het zwaar, maar speelde vorige week heel verdienstelijk tegen Groen Geel. Dus mogelijk zijn er winstkansen als de afronding beter verzorgd is.

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks