Recht Op Doel Af
Archief
 

In de Zaankanter van 21 november gaf Liselotte Pauw…

In de Zaankanter van 21 november gaf Liselotte Pauw, speelster van Roda 1, een voorbeschouwing op de topper in de eerste klasse Roda 1-Tilburg 1. Het werd een mooie wedstrijd die Roda, tegen een kwalitatief heel goed Tilburg, met 19-16 wist te winnen,. Liselotte kreeg dus gelijk met haar :”Wij kunnen iedereen verslaan”. Ze voorspelde zelfs bijna de uitslag goed met 18-16. {article 2012-11-21-wij-kunnen-iedereen-verslaan-duel-van-de-week-roda-westzaan-tilburg}{readmore}{/article}

Haar broer Pieter werd 2 dagen daarvoor benoemd tot clubman van het jaar voor zijn verdiensten voor de jeugd bij Roda. Pieter, een geweldige korfballer die vanwege een blessure voortijdig zijn korfbal loopbaan moest beëindigen, springt zo nodig ook bij als ad-interim trainer bij de senioren. Daarnaast stelt hij hoge eisen aan zichzelf en de commissies waarin hij deel van uitmaakt om Roda professioneler te maken. {article 2012-11-24-pieter-pauw-clubman-roda}{readmore}{/article}

Redactie Rodiaan

 

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks