Recht Op Doel Af
Archief
 

Roda 1 reist zondag af naar Zoetermeer om het tegen Phoenix op te nemen…

Roda 1 reist zondag af naar Zoetermeer om het tegen Phoenix op te nemen. Phoenix 1 staat op de vijfde plaats met 2 punten, Roda op de gedeelde eerste plaats. De ploegen hebben elkaar de afgelopen jaren 14 maal ontmoet, waarvan Roda er 8 duels in winst wist om te zetten. Van de 14 duels hebben de thuis spelende ploegen er overigens 10 gewonnen! Vorig jaar wist Roda een benauwd gelijkspel van 13-13 uit het vuur te slepen in Zoetermeer. In de veldcompetitie staat Phoenix boven aan in de tweede klasse. Kwalitatief slaan wij Roda iets hoger aan, maar Phoenix heeft het thuisvoordeel. Kortom het wordt geen gemakkelijke wedstrijd voor de Rodianen Roda 2 speelt al om 11.20 uur zondag tegen Wion 3 in Rotterdam. Roda 2 moet dit kunnen winnen tegen het onderaan staande Wion 3. Roda 3 moet ook naar Zoetermeer en ontmoet daar Phoenix 3 om 12.20 uur. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met een beter doelsaldo van Roda. Als Roda 3 op volledige sterkte is, zijn er winstkansen. Het is het speelweekend van de ongebruikelijke tijdstippen. Zondag spelen de senioren heel vroeg, de A1 junioren en B1 aspiranten spelen zaterdag 1 december heel laat. De Roda B1 spelen om 19.40 uur in het Trias, tegen het hoog geklasseerde Kios B1. Een zware dobber voor de B1, maar als de afronding beter verzorgd is , zijn er misschien winstkansen. De A1 tenslotte ontmoet mede koploper ZKV A1 om 20.40 uur ook in het Trias. In deze streekderby zijn beide teams aan elkaar gewaagd en staat er prestige op het spel. Op het veld was de eerste helft heel spannend, maar liep Roda in de tweede helft nog makkelijk naar de winst. En wie dan zaterdagavond nog niet genoeg heeft van een mooie korfbalavond kan om 21.50 uur Roda 4 nog gaan aanmoedigen tegen Atlantis 4 uit Mijdrecht.

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks