Recht Op Doel Af
Archief
 

De korfbal- en voetbalplaatjesactie leefde heel sterk in Westzaan en daarbuiten…

Dit is een foto van de ruilmiddag van de korfbal-voetbalplaatjes zaterdag 1 december in de COOP. De plaatjesactie was een groot succes en leefde heel sterk in Westzaan en ook daarbuiten. Afgelopen zondag 2 december is de actie beëindigd en vanaf nu krijg je geen korfbal- of voetbalplaatjes meer bij het boodschappen doen. Maar let op: op zondag 9 december hebben de Rodianen nog een kans om het plaatjes album compleet te krijgen tijdens de wedstrijd Roda 1 – Refleks 1 in de Sprong. De wedstrijd begint om 15.40 uur. De Jeugdcommissie van Roda gaat een heuse plaatjes ruilbeurs op de tribune organiseren. Kijk ook in de Rodiaan van deze week!

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks