Recht Op Doel Af
Archief
 

Donderdagavond gaf Leon Simons een training in het Trias. Hij was al ruim van tevoren aanwezig toen de KZ/Hiltex selectie nog trainde. Hij trok meteen de aandacht van de KZ-ers, die Leon Simons goed kennen, een PKC spion op de tribune? Om 18.30 uur startte de training. De trainers van Roda hadden een actieve rol en moesten de oefeningen van de A1 en B1 begeleiden. Alle jeugdspelers waren aanwezig en ca. 15 trainers. Verschillende ouders en ook sponsors zaten op de tribune. Bij de pizza na afloop van de training hebben we enthousiaste geluiden gehoord.

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks