Recht Op Doel Af
Archief
 

Zondag weer een echte Roda korfbalmiddag in de Sprong…

Als de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien spelen Roda 2, 1 en 3 achter elkaar. Niet alleen sportief is het een interessant programma, maar ook `het gebeuren` rond het korfbal is zondagmiddag zeer de moeite waard. De directies van de Rabobank en het bedrijf AESSET IT reiken de clubkledinglijn uit aan Roda 2 en onze D3. Het laatste team is tevens het promotieteam van de week. Daarnaast hebben we de pupil van de week. Verder heb je zondagmiddag nog een laatste kans om je COOP plaatjesalbum compleet te maken. We hebben namelijk een heuse ruilbeurs op een van de tribunes, die begint om 14.30 uur.

Dat is tevens de start van Roda 2 tegen Refleks 2 (Rijswijk). Beide ploegen staan op de gedeelde derde plaats in de reserve tweede klasse. In de uitwedstrijd wisten de Rodianen Refleks 2 op het veld nipt te verslaan. Om 15.40 begint de kraker tussen Roda 1 en Refleks 1. Roda 1 staat op de tweede plaats met 6 punten, gevolgd door een hele reeks ploegen met 4 punten, waaronder Refleks. In de uitwedstrijd verloor Roda op het veld, met minimaal verschil, op een schlemielige manier, waardoor we op het veld een slechte seizoensstart hadden. Alle reden voor de Rodianen dus om nu iets recht te zetten! Om 16.50 uur sluiten we de middag af met Roda 3 tegen Sporting Trigon 3. Roda 3 is een van de sterkst ploegen uit deze poule, maar presteert de laatste weken wat wisselvallig. Wil men voor de bovenste plaatsen blijven meedoen, dan zal er gewonnen moeten worden.

Op zaterdagmiddag/avond één wedstrijdsport duel namelijk om 18.15 uur Roda B1 tegen BEP B1. Dit is de derde sterke tegenstander op rij voor Roda B1. Iedere keer verliest de B1 met gering verschil, misschien komt het er zaterdag uit tegen het op de derde plek staande BEP.

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks