Recht Op Doel Af
Archief
 

Zondag speelt Roda 1 alweer een thuiswedstrijd in de Sprong…

Zondag speelt Roda 1 al weer een thuiswedstrijd in De Sprong. Het is de laatste gelegenheid om Roda 1 dit jaar te kunnen zien spelen. Roda 1 is afgezakt naar een middenmoot positie, maar in deze poule is alles nog mogelijk omdat de gedoodverfde titelkandidaat Sporting Delta zondag verrassend verloor. Na een paar mindere wedstrijden van Roda is het zaak dat het vlaggenschip weer eens aan klantenbinding doet door een mooie wedstrijd neer te zetten. SDO (Veldhoven) heeft degradatiezorgen en zal er alles aan willen doen om de punten uit Westzaan mee te nemen. Kortom spanning verzekerd zondag!

Roda 2 speelt om 14.00 uur tegen het tweede team van SDO, die boven aan staat samen met Fortuna met 0 verliespunten. Echter die teams hebben elkaar nog niet ontmoet. Roda 2 speelt wisselend. Met de vorm zoals tegen Fortuna getoond, zijn er mogelijkheden.

We beginnen zondagmiddag om 12.45 uur met Roda 3 tegen Rohda 3 uit Amsterdam. Roda 3 staat hoger geklasseerd en won ook op het veld, al ging dat in de eerste helft niet al te gemakkelijk. Als we mee willen doen om de bovenste plaatsen zal er gewonnen moeten worden.

Zaterdag 2 belangrijke wedstrijden: De B1 speelt om 14.00 uur uit tegen KZ/Hiltex B2 in De Sprong. Dit is een 4 punten wedstrijd om de laatste plaats in de poule. KZ heeft een beter doelsaldo, met name het scorend vermogen zal er zaterdag uit moeten komen bij Roda B1. Roda A1 speelt zaterdag om 17.05 in het Trias tegen Badhoevedorp A1. Wil Roda A1 voor de bovenste plaatsen gaan, dan zal er gewonnen moeten worden tegen het in de middenmoot staande Badhoevedorp A1.

Veel succes allemaal dit weekend en maak er wat moois van!

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks