Recht Op Doel Af
Archief
 

In de pauze van de wedstrijd Roda 1 – SDO 1…

In de pauze van de wedstrijd Roda 1 – SDO 1 (eindstand 20-16) op 16 december is het kleding en sponsorcontract met Sport Sportief/Korfbal Specials getekend. Roda heeft veel teamsponsors: BENECKE, Rabobank, Bakker Travel, Autoschade K. van Oudenaren BV, KB Info Solutions, Motaal Aluminium, AESSET IT. Maar niet alle teams hebben echter een shirtsponsor. In het sponsor en kledingcontract gaat Sport Sportief de resterende jeugdteams van een gratis wedstrijdshirt voorzien. Volgend seizoen komen de niet gesponsorde seniorenteams aan bod. Korfbal Specials heeft een aparte webwinkel voor Roda ingericht, die je kunt bereiken via een link op de Roda site. Je kunt online bestellen, maar je kunt je sportspullen natuurlijk ook gewoon in de winkel aan de Westzijde kopen. Als je zegt dat je lid van Roda bent krijg je altijd 10% korting. De Roda wedstrijdshirts, inschietshirts en trainingspakken heeft Korfbal Specials op voorraad.

Sponsorcommissie Roda

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks