Recht Op Doel Af
Archief
 

Het komend weekend het laatste speelweekend voor dit jaar

Roda 1 speelt zondag 23 december om 15.00 uur in de Deltahal in Dordrecht. Sporting Delta is de torenhoge favoriet voor de titel in deze klasse. Dus dit zal voor Roda een lastige opgave worden zondagmiddag.
Roda 2 speelt ook een uitwedstrijd om 12.40 uur tegen Vlaardingen 3. Roda staat iets beter geklasseerd, maar qua scorend vermogen ontlopen de teams elkaar weinig. In de vorm van vorige week zijn er winstkansen.
Roda 3 speelt de belangrijke en altijd lastige uitwedstrijd tegen Bauw Wit 4. De winnaar van deze wedstrijd doet nog mee om de titel. Roda 3 is qua scorend vermogen in deze klasse superieur, maar morst soms onnodige punten.

Zaterdag 2 wedstrijdsport duels. De Roda B1 speelt om 15.00 uur thuis tegen KVA B1 in het Trias. KVA B1 staat iets hoger geklasseerd, maar hopelijk houdt onze B1 de vorm van vorige week vast. De A1 speelt om 15.35 uur een uitwedstrijd tegen ZKC A1 in de Tref. We gaan ervan uit dat de A1 de punten mee naar huis neemt.

Redactie Rodiaan

Fijne feestdagen!

De redactie van de Rodiaan en de webmaster wensen alle Rodianen en lezers van het clubblad en bezoekers van de website fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar. We hopen volgend jaar weer net zo’n dik clubblad uit te brengen en bezoek volgend jaar voor al onze nieuwe site!

Redactie Rodiaan en webmaster Roda site

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks