Recht Op Doel Af
Archief
 

In een volle Deltahal, waar de entourage goed verzorgd was, werd de spanning tegen de klok van 3 uur goed opgevoerd en werden we spectaculair aan het publiek voorgesteld. In de wedstrijd die vanaf de eerste minuut behoorlijk spannend was, begonnen wij met een goed offensief. Binnen een klein kwartier stonden we op een 1-5 voorsprong. Maar Sporting Delta liet merken niet voor niets favoriet te zijn in onze poule, door veerkracht te tonen en tot 6-6 terug te komen. Dit was ook de ruststand. Terwijl onze supporters met kerstliedjes werden vermaakt, zetten wij in de kleedkamer de puntjes op de i. Direct na rust opende Tim de score door 6-7 te maken, maar al snel pakte Sporting toch een voorsprong (7-7, 8-7). Froukje forceerde een stip, die Arjan op dit belangrijke moment afmaakte. Zo was het weer gelijk en was de spanning om te snijden. Vervolgens stonden we om-en-om steeds voor of gelijk (8-8, 9-8, 9-9). Met nog maar minder dan 10 minuten te spelen pakten wij een voorsprong van twee punten door doelpunten van Arjan en Mark (9-11). Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld, het werd 12-12. Na drie bloedstollende minuten schoot Tim ons in de laatste minuut naar de overwinning (12-13)! Blij met de twee punten en de veroverde (gedeelde) koppositie sluiten we het jaar succesvol af.

Marieke

Doelpuntenmakers: Tim 5, Mark 4, Arjan 2, Liselotte 1, Shanna 1

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks