Recht Op Doel Af
Archief
 

…naar aanleiding van het grote succes van het COOP korfbal en voetbal plaatjes album

Eerlijk gezegd staat het hier niet helemaal goed, want we winnen de prijs samen met onze supermarkt COOP en voetbalvereniging Westzaan. Dit naar aanleiding van het grote succes van het COOP korfbal en voetbal plaatjes album. Hét criterium van de prijs is namelijk: wie heeft het imago van Westzaan buiten de dorpsgrenzen het meest positief bevorderd. De prijs is maandagavond 7 januari door het bestuur van het fonds uitgereikt. In 2003 wonnen we de prijs voor de eerste keer toen we de bunker, zo mocht je de 2(!) kleedkamers onder de Kemphaan toen wel noemen, met eigen ingezamelde middelen ten bedrage van 100.000,- euro hebben verbouwd tot een eigentijdse set van kleedkamers en toiletten.

Het is een heel leuk hulde blijk naar alle Roda vrijwilligers die dit plaatjes album voor het Roda gedeelde hebben gerealiseerd!

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks