Recht Op Doel Af
Archief
 

Roda verdedigt zondag 20 januari de koppositie in de eerste klasse zaalkorfbal.

Roda verdedigt zondag 20 januari de koppositie in de eerste klasse zaalkorfbal. Roda speelt zondag tegen een van de clubs met de grootste naamsbekendheid. Sportief maakt PSV echter niet zo’n geweldig seizoen door. PSV zal moeten winnen om behoud van het eerste klasse schap nog op het netvlies te houden. De ploeg van Warrink en Steenhoek kan van iedereen winnen, maar kan ook van iedereen verliezen. Het is zaak voor de Rodianen dit goed voor ogen te houden en scherp aan de wedstrijd te beginnen.

Roda 2 speelt om 15.45 uur tegen PSV 2. O.b.v. de stand op de ranglijst start Roda 2 als favoriet.

De korfbalmiddag in de Sprong begint om 14.30 uur met de wedstrijd Roda 3 tegen Refleks 3. Enkele weken geleden hadden we deze wedstrijd nog geafficheerd als kampioenswedstrijd. Daar is nu geen sprake meer van: Refleks staat inmiddels een straatlengte voor. Als Roda 3 eindelijk weer eens met het volledige team aan de start kan verschijnen zijn er kansen.

Op zaterdag 19 februari speelt de A1 dit seizoen voor de derde keer tegen OKV A1 om 14.50 uur in Oostzaan. De eerste 2 wedstrijden heeft de A1 van Roda gewonnen.

De B1 van Roda komt op zaterdag om 16.00 uur in actie tegen Groen Geel B2 in Wormer. De eerste wedstrijd ging verloren, maar de B1 speelde toen heel verdienstelijk maar had moeite met de afronding. Als we het goede veldspel nu wel in doelpunten kunnen omzetten zijn er kansen.

Iedereen veel succes toegewenst!

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks