Recht Op Doel Af
Archief
 

Dit is al weer het allerlaatste weekend van de zaalcompetitie. Sporting Delta won vorige week zijn laatste thuiswedstrijd en werd daarmee kampioen in de eerste klasse. Vorig seizoen moesten ze de titel nog aan KVA laten, maar nu zijn ze met 4 punten voorsprong kampioen geworden

Dit is al weer het allerlaatste weekend van de zaalcompetitie. Sporting Delta won vorige week zijn laatste thuiswedstrijd en werd daarmee kampioen in de eerste klasse. Vorig seizoen moesten ze de titel nog aan KVA laten, maar nu zijn ze met 4 punten voorsprong kampioen geworden. Tilburg en Roda hebben lang kunnen volgen, maar Sporting Delta zette de meest stabiele prestatiereeks neer. Zij waren bij de start van de kompetitie reeds de torenhoge favoriet. Alleen werden ze in 2 thuiswedstrijden verrassend verslagen door Roda en Phoenix, waardoor de kompetitie nog lang spannend bleef. Roda presteerde dit seizoen te wisselvallig om aanspraak te maken op de titel. Uitstekende wedstrijden met winst op Sporting Delta uit en misschien wel de beste wedstrijd de thuis overwinning tegen Tilburg. Maar ook bar slechte wedstrijden zoals vorige week de nederlaag tegen SDO in Veldhoven. Hopelijk kan het technische duo Warrink/Steenhoek het team voor de laatste wedstrijd nog een keer op scherp krijgen. Het zou een mooie geste zijn voor iedereen binnen Roda als het team nog een keer gaat vlammen en zou laten zien dat ze ook aansprak op de titel hadden kunnen maken.

Roda 2 spelt om 14.30 uur in de Sprong tegen Vlaardingen/Ridderhof 3. Roda 2 is met een goede serie bezig en heeft bij winst zelfs nog kans op de tweede plaats.

Roda 3 speelt om 13.20 uur tegen Blauw Wit 4 ook in de Sprong. Roda 3 staat nog op de tweede plaats op basis van het zeer fraaie doelsaldo. Maar het team speelt zeer wisselvallig. Maar deze laatste wedstrijd gaan ze vast vlammen en gaan ze laten zien dat ze het sterkste team in de poule zijn.

Kom dus zondag allemaal naar De Sprong voor dit laatste zaalcompetitie weekend en moedig onze Roda ploegen aan om hun top positie in de eindklassering te behouden.

Dan de wedstrijd teams op zaterdag. Roda B1 speelt op zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen KVA B1 om 15.00 uur in Amstelveen. Roda B1 heeft vorige week helaas van KZ verloren. Misschien kunnen ze nu stunten om weer van die laatste plaats te komen. Dan de A1 van Roda die zit nog volop in de race voor het kampioenschap. Zaterdag om 17.45 uur in Het Trias tegen ZKC A1. Bij winst is er minimaal een beslissingswedstrijd tegen ZKV A1. De laatste ploeg heeft een uitwedstrijd er voor in Haarlem. Dus bij de start van de wedstrijd om 17.45 uur weet men al waar men aan toe is. Minimaal een beslissingswedstrijd, maar misschien zelfs een kampioenschap bij winst.

Ook in het Trias hopen we op veel supporters bij Roda A1!

Redactie Rodiaan

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks