A1 gehuldigd als veldkampioen

Door blessureleed en een tekort aan spelers bij zowel onze A1 als de tegenstanders zijn maar liefst drie wedstrijden op doordeweekse avonden gespeeld. De laatste wedstrijd was pas afgelopen donderdag tegen DSO A2. De uitwedstrijd was met 9-12 gewonnen, maar omdat onze A1 eerder ook punten had laten liggen was de laatste wedstrijd bepalend.

Met de halve B1 in het veld en op de bank lukt het uiteindelijk met 5-4 om thuis te winnen. Zeker ik het begin leek Roda behoorlijk onder de indruk van de fysiek sterke tegenstander met ook enkele invallers. Het was geen mooie wedstrijd en de zenuwen speelden beide teams parten.  Maar de aanhouder wint en Roda kreeg er een ééntje meer in dan DSO.

Woensdagavond na de zaaltraining is het team in de Kemphaan gehuldigd. Het was een gezellige avond en na de taart en een drankje is het team toegesproken door Noah. Daarna hebben de spelers elkaar met enkele “positieve” kreten toegesproken. Er is heel wat afgelachen en soms moest er ook even een kritische noot gekraakt worden.

Iets positiefs vertellen over coach Noah bleek geen probleem. Bente trapte af en begon met een mooie opsomming. Daarbij vulde het team haar aan. Hij is altijd positief, blijft rustig en geeft altijd vertrouwen. De jeugdcommissie heeft hem ook extra bedankt voor zijn inzet en het feit dat hij als nieuw lid meteen in zijn eentje de training en coaching op zich heeft genomen. Hij is er echt altijd!

Op naar de zaal en hopelijk weer zo’n mooie partijen als buiten. Daarbij zal zeker weer een beroep gedaan worden op de B1, want het blessureleed en verplichte stages op zaterdag zijn nog niet voorbij.

Wordt vervolgd…!