Aan alle Vrienden van Roda

Aan het begin van deze maand werd Roda 101 jaar oud; dat betekent dat het jubileumjaar er nu dan toch écht op zit. Vanuit de Stichting Vrienden van Roda is het even stil geweest, dat beseffen wij. Maar stilgezeten hebben we niet. In 2018 was één van onze speerpunten om ons aantal donateurs van 75 weer naar (om en nabij) de 100 te brengen. We zijn als stichtingsbestuur aanwezig geweest op een aantal jubileumactiviteiten, wat heeft geresulteerd in een flink aantal nieuwe donateurs. WELKOM en bedankt voor jullie donatie!

We hebben als stichtingsbestuur teruggeblikt op 2017 en de boeken voor dat jaar (positief) afgesloten. Voor wie interesse heeft; het jaarverslag is bij ondergetekende op te vragen. Daarnaast was onze blik natuurlijk gericht op 2018. In het jubileumjaar hebben wij (wederom) bijgedragen aan de Korfbal Academie en hebben wij een flinke financiële bijdrage geleverd aan de jubileumactiviteiten van de club. Achter de schermen hebben we orde op zaken gesteld met de aanschaf van een nieuw boekhoudpakket, helemaal AVG proof!

Verder kijken we natuurlijk weer vooruit! Als gebaar naar het grote aantal selectieleden dat in het jubileumjaar Vriend van Roda is geworden, beginnen wij 2019 met een kleine bijdrage aan de busreis naar Zeeland, waar Roda 1 en 2 hun uitwedstrijden tegen ONDO (Middelburg) spelen.

In verband met de vele jubileumactiviteiten – bijna elke maand wel één! – hebben wij helaas in oktober geen feestavond gehouden. Maar dit najaar ontvangt u zeker weer een uitnodiging van ons; onze raderen draaien alweer volop om u te kunnen verrassen met een interessante spreker of activiteit!

Marieke Steenhoek, secretaris