Apollo recreanten toernooi

Dit jaar net als andere jaren deden we weer mee aan het Apollo recreanten toernooi. Op zaterdag 2 september werd het voor de  25e keer georganiseerd dus was het een Zilveren Toernooi Jubileum.

Omdat het nog vakantie tijd was, speelden we met de dames Carla, Marianne, Jeannet en gast speelsters Heleen en Danique en heren Frank, Han, Michiel en Bert.

Het toernooi was weer goed bezet met 9 deel nemende verenigingen met een internationaal tintje omdat er ook een vereniging uit België aanwezig was.

Wij speelden in Poule 2 tegen PKC, Badhoevedorp, Boeckhoudt (B) en Apollo 2.

Vrijwel ongetraind gingen we de eerste wedstrijd voortvarend van start tegen PKC: 1-0 door Marianne onder de korf, 2-0 door een doorloper van Frank en 3-0 door een afstand schot van Bert. Na 10 minuten spelen moesten we wisselen en PKC kwam beter in de wedstrijd want ze maakten 3-1, maar Michiel had daar een antwoord op door een afvallende bal van dichtbij raak te schieten 4-1.

PKC scoorde 2 keer oprij 4-3. In een spannende slotfase scoorde Han uit een omdraaibal 5-3, maar PKC kwam nog heel dichtbij zodat we eindigden op 5-4.

De tweede wedstrijd was tegen Badhoevedorp en daar kan ik helaas niet veel over vermelden want alles wat in de eerste wedstrijd goed ging, ging deze keer helemaal niet en omdat onze tegenstander ook niet kon scoren eindigde de wedstrijd in 0-0.

De derde ging tegen Boeckhoudt uit België en helaas werd deze verloren met 3-1. Marianne was  onze doelpunten maker.

De vierde en laatste wedstrijd ging tegen Apollo 2 en deze eindigde in 1-1. Frank was degene die ons enige doelpunt scoorde.

Eind conclusie is dat wij met vrijwel een ongetrainde ploeg met gast spelers 1 wedstrijd heel goed speelden en dat toen gelijk het kruit verschoten was. Gelukkig hebben we geen blessures over gehouden.

Eind winnaar van het toernooi werd PKC die in de finale Ready 60 uit Roermond wist te verslaan.

Er was toch nog een licht puntje want RODA werd uitgeroepen als de sportiefste spelers groep en mocht daardoor toch een beker mee naar huis nemen.

We bedanken Heleen en Danique voor het meespelen.