Arno Heermans volgend seizoen de trotse trainer van W.K.V. Roda 1

Niels Voorneveld neemt aan het einde van het seizoen na een mooie periode van twee jaar afscheid als trainer van Roda 1.

Vanaf volgend seizoen zal Arno Heermans (nu trainer van Roda 2) het trainerschap van Roda 1 op zich gaan nemen. Arno neemt hiermee het stokje over van Niels Voorneveld die na een mooie periode van twee jaar heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te gaan stoppen.

Met Arno als nieuwe hoofdtrainer heeft Roda de juiste persoon op het juiste moment al aan boord. Arno is een ervaren (o.a. Hoger op 1, ZKV 2, BEP 2) en ambitieuze trainer en is in staat om voort te bouwen op de huidige structuur. Arno zal zich volgend jaar natuurlijk vooral gaan richten op de sportieve prestaties van Roda 1, maar als Rodiaan heeft hij natuurlijk ook oog voor de selectie als geheel. Met het oog op de toekomst is dat natuurlijk een belangrijke bijkomstigheid.

Arno wees ons van de week nog even op een interview in de krant van 20 jaar geleden, waarin hij aangaf ooit het trainerschap van Roda 1 te ambiëren, destijds als oud-speler en aanvoerder van Roda 1. Mooi dat woord en daad nu werkelijkheid gaan worden in het seizoen 2024-2025.

Arno en Niels zullen zich de komende maanden natuurlijk samen gaan inzetten om de doelstellingen voor Roda 1 en Roda 2 te verwezenlijken. Wij wensen hen en de selectie hierbij veel succes!

In de komende periode gaan we ons als TC inzetten om een nieuwe trainer van Roda 2 te vinden voor volgend seizoen.

TC W.K.V. Roda