Aurora E1 – Roda E2

Vandaag speelden de jongens en meiden van Roda E2 tegen het Haarlemse Aurora. Ruben, Ize, Sanne, Bart en Fenna hadden ontzettend zin in hun eerste veldwedstrijd en we hadden

daarbij ook nog eens heerlijk weer! Met Fenna als aanvoerder ging de wedstrijd tegen Aurora van start. De eerste kwart begon goed en beide teams gingen gelijk op. Voor Aurora werd er 1 x gescoord. Onze sterkte verdediging wist gelukkig ook nog wat doelpunten te voorkomen. Ize, die wissel stond was hierbij de rechterhand van trainer Pascal en gaf haar teamgenoten goede aanwijzingen. De tweede kwart scoorde Aurora wederom, maar Roda had hierin ook een aantal mooie pogingen. Helaas miste deze net hun doel.

In de pauze werden de jongens en meiden gemotiveerd door trainer Pascal onder het genot van limonade en bananen voor de energie. Ook de scheidsrechter had nog wat tips voor het team. In de derde kwart waren er over en weer veel mooie acties met een doelpunt voor Aurora tot gevolg. Ook Ize wist een mooi doelpunt voor Roda te maken zodat de stand op 3-1 kwam te staan. De laatste kwart kreeg Roda een strafworp die helaas de korf niet haalde. Aurora maakte daarna drie doelpunten, maar Bart maakte voor Roda ook nog een doelpunt. De eindstand kwam op 6-2 te staan maar de teams waren aan elkaar gewaagd. De Roda E2 weet wat ze kunnen en volgende wedstrijd gaan ze voor de winst!

Groeten van de enthousiaste ouders langs de zijlijn