B2 veldkampioen!

Roda B2 veldkampioen voorjaar 2016/2017

Door ZKC’31 te verslaan met 3-9 heeft Roda B2 ook het veldkampioenschap van het voorjaar binnen gehaald. In het begin van de wedstrijd was er nog even twijfel of dit de wedstrijd voor de B2 ging worden. Maar door een goed gesprek met de scheidsrechter zag de tweede helft er toch anders uit.

Met een strafworp en schot van afstand wist Kaj de eerste doelpunten te maken, 0-2. Steijn scoort 0-3 en Raven heeft een prachtig schot: 0-4. Als de B2 met 4-1 de rust in gaat geloven wij er langs de kant wel in. Elana maakt in de tweede helft met een doorloper 1-5. Dan gebeurt er een hele tijd niets, althans niet qua doelpunten, en het thuisfront appt al ongeduldig dat het zo stil blijft. Dan kan ik al snel appen dat het Rick, die inmiddels voor Steijn in het veld is gekomen, 1-6 heeft gescoord. Weer een doorloper van Elana, 2-7 en Jasmijn en Roos zorgen voor resp. 2-8 en 2-9.  ZKC mag dan nog 1x scoren, maar het is Roda dat wint en als kampioen naar huis gaat. Gefeliciteerd kampioenen van het veld! Op naar de medailles en taart bij Roda en dan naar de sloot.

Helaas ontbreken Jelmer en Bert op de kampioensfoto. Zij moesten gelijk door naar andere wedstrijden van Roda. Bij de seizoensafsluiting hebben de jongelui hun coaches/trainers bedankt voor hun inzet afgelopen jaar.

En dan de verfrissende kampioensduik!

Alle eendjes zwemmen in de sloot…

Supporters langs de lijn.