Bardiensten senioren | DRINGENDE OPROEP

Beste Rodianen,

De afgelopen 3 seizoen is de invulling van de bardiensten soepel verlopen; alle spelende senioren en junioren draaien bij elkaars wedstrijden bardienst en zijn steeds in de gelegenheid gesteld om zichzel f in te schrijven op het bardienstschema. MAAR voor de tweede helft van dit veldseizoen was de puzzel lastig in te vullen, mede omdat de A1 haar uitwedstrijden speelt op het moment dat er in de Kemphaan bardienst nodig is bij de wedstrijden Roda

1, 2 en 3! De junioren hebben we dan ook niet kunnen indelen.Dit betekent helaas dat spelers van Roda 2 hun bardienst moeten draaien tijdens de wedstrijden van ons eerste. Dit is natuurlijk geen gewenste situatie, want in principe is heel Roda 2 wissel bij Roda 1. Hierbij dan ook een DRINGEND VERZOEK aan alle Rodianen: wie zou er één of twee keer een KORTE BARDIENST kunnen draaien (van circa 16.15 tot 18.00 uur)?

Alle hulp wordt enorm gewaardeerd, want met elkaar zullen we het moeten doen en zonder bardienst zijn we helaas genoodzaakt de kantine te sluiten!

Marieke en Sanne
(A
anmelden voor een bardienst kan via mariekesteenhoek@gmail.com)