BEDANKT PAPIERCOMMISSIE!

HALOWEEN DISCOZWEMMEN GROOT SUCCES!

Zaterdag 21 oktober jongstleden was het dan zo ver! Het JAC van Roda Westzaan toog met maar liefst 28 kinderen naar Alkmaar om te gaan Halloween Discozwemmen in Zwembad De Hoornse Vaart. Het discozwemmen werd ook dit jaar weer gesponsord door de papiercommissie van Roda. Ome Jaap was reeds enige tijd geleden aangeschoven bij de vergadering van het JAC met deze heugelijke mededeling. Het was even spannend omdat het discozwemmen dit jaar viel in de herfstvakantie en we veel geluiden hoorden van mensen die lekker met vakantie gingen of andere activiteiten gepland hadden.  Uiteindelijk gaven maar liefst 30 kinderen zich op om mee te gaan, helaas moesten 2 verstek laten gaan wegens ziekte ☹.

Om 17.45 was het een drukte van jewelste bij Roda, het verzamelpunt. Gelukkig hadden ook dit jaar weer een aantal ouders zich opgegeven om ons te vergezellen en de kinderen te rijden naar het zwembad en terug. Bedankt, lieve ouders! Om 18.00 vertrok de colonne naar Alkmaar.

Eenmaal aangekomen in Alkmaar werden we opgewacht door de dj van het zwembad en mochten we direct naar binnen. De sfeer was goed, de jeugd kon niet wachten om naar binnen te gaan en de meegekomen ouders hadden het vooral héééél warm 😊. De jeugd was heel snel vertrokken en vermaakte zich uitstekend. Tijd voor koffie en thee voor de ouders. Het was uiteindelijk nog een hele toer om alle kids even terug te krijgen bij de verzamelplaats in het zwembad voor een leuke groepsfoto, een hapje en een drankje. Om 21.00 was het toch echt tijd om weer aan te gaan kleden en richting huis te gaan.

Kortom een hele geslaagde avond!

Nogmaals, bedankt Papiercommissie voor deze leuke avond en bedankt alle ouders voor jullie hulp!

JAC RODA WESTZAAN