BEP A2-Roda A1

De A1 vertrok vandaag naar een oude bekende. BEP lijken ze de afgelopen jaren wel elk seizoen tegen te komen. Ze staan nu puntloos onderaan in de poule dus dat zou een makkie moeten worden….

In de aanval starten Daan. Roy , Anne van E. en Raven. In de verdediging Jelle, Junior, Anne van B. en Eva. Elana valt in bij Roda 2 en Jasmijn is nog niet genoeg hersteld om een wedstrijd te spelen dus geen reserves op de bank. Roda gaat goed van start met Daan die twee keer achter elkaar scoort. BEP haakt aan en Jelle maakt meteen 1-3. Roda laat veel kansen onbenut maar weet toch steeds een puntje te maken als BEP scoort. Anne van E., Anne van B., Roy en Eva zorgen voor een ruststand van 4-7

Na de rust scoort BEP bij de eerste aanval. Roda heeft het moeilijk en beide ploegen weten 10 minuten niet te scoren. Als Raven dan weer scoort kan BEP de korf ook weer vinden. Zij kruipen dichtbij naar 7-8. Eva geeft Roda weer even lucht maar BEP geeft zich nog niet gewonnen. Als bij een stand van 8-9 Anne van E. en Eva weten te scoren is de wedstrijd gespeeld. BEP scoort nog een keer en Roy brengt in de laatste seconde de einstand op het scorebord: 9-12. Een moeizame overwinning voor de A1. Goed nieuws dat de punten binnen zijn. Slecht nieuws dat Elana geblesseerd raakte bij haar invalbeurt. Volgende week een vrije ronde voor de A1 en dan de start van de tweede helft van de competitie.

Heleen