Bestuur Volgt Adviezen KNKV

De communicatie over het handenschudden was nog maar net verzonden toen de KNKV gistermiddag het bericht uitstuurde dat de gehele korfbalcompetitie is afgelast tot en met 31 maart.

De KNKV adviseert daarbij om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Het bestuur van Roda zal deze adviezen overnemen en daarom zijn per direct de volgende activiteiten stopgezet tot en met 31 maart:

  • Alle trainingen van kangoeroes, jeugd en senioren;
  • Alle vergaderingen in de Kemphaan;
  • Alle andere activiteiten (incl. Feesten, Bootcamp, Cursussen) georganiseerd door Roda in de Kemphaan of op het Roda terrein.

Commissievergaderingen adviseren we uit te stellen tot na 31 maart, of telefonisch af te handelen.

Het bestuur zal verdere communicatie vanuit de KNKV en overheid op de voet blijven volgen en belangrijke updates met onze leden blijven delen. Rond 31 maart verwachten we verdere duidelijkheid te kunnen verschaffen over de activiteiten die in april en mei gepland staan, vooralsnog blijven deze op de kalender staan.

We betreuren het ten zeerste dat we door deze maatregelen onze leden hun sportieve plezier tijdelijk zullen onthouden, maar vinden het belangrijk om ieders gezondheid voorop te stellen en rekenen op jullie begrip en steun.

Heb je verdere vragen, neem dan contact op met het bestuur (bestuur@wkvroda.nl).