Bestuursvergadering 20-11-2017

Het 100 -jarig bestaan van Roda laat niet lang meer op zich wachten. Dat betekent drukke tijden voor het bestuur. Naast het 100-jarig bestaan zijn er deze maand ook een aantal belangrijke zaken besproken binnen het bestuur.

Nieuwjaarsreceptie/officiële receptie

Op vrijdag 5 januari houden we bij Roda sinds lange tijd een nieuwjaarsreceptie. Een gelegenheid met een hapje en drankje wat ook meteen het startsein is van een bijzonder jaar. De officiële uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie volgt snel.

Daarnaast is in februari de officiële receptie van het 100-jarig bestaan. Samen met de Jubileumcommissie is het bestuur bezig om ook deze receptie te organiseren. Tijdens deze receptie zal ook het jubileumboek uitgereikt worden.

Urgente vrijwillger vacatues

Naast alle feestelijkheden heeft het bestuur ook nog een aantal grote uitdagingen. Het invullen van de vacatures bij een aantal commissies blijkt nog steeds er lastig. Remco van der Blom is bereid gevonden om zich aan te sluiten bij de Ledenwerving commissie. Een onwijs fijne invulling waar het bestuur heel blij mee is. Zowel voor de redactie als voor de TJC zijn de vacatures nog niet opgevuld. Hiervoor zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers. Alle tips zijn meer dan welkom.

Zaaluren

Dit jaar was het indelen van de teams op de beschikbare zaaluren weer een grote klus. We hebben minder uren beschikbaar dan voorgaande jaren. De reden hiervoor vanuit het Sportbedrijf Zaanstad is niet altijd geheel duidelijk, maar we moeten hier helaas mee dealen Zo zijn er een aantal uren in de Torenstraat in Westzaan niet meer toegekend. Het goede nieuws is dat wij deze uren volgend jaar wel weer krijgen.

Kledinglijn

De jeugd is inmiddels in het bezit van nieuwe wedstrijdshirts. Ook de A1 en het 3e hebben shirts en inschietshirts ontvangen en spelen hier ook in. Op de kleding van de selectie moeten we nog even wachten, maar ook zij moeten voor het einde van het jaar in de nieuwe kleding spelen.