Blauw Wit D2 – Roda D2

Een vroege start naar Amsterdam en iedereen wakker en op tijd aanwezig. Parkeren op eigen terrein wel makkelijk maar bij weggaan vragen of mensen hun auto even wilden weg zetten was even wat nieuws maar een ieder kon weg komen uiteindelijk. De wedstrijd ging lekker maar hier en daar zijn echt nog wel verbeterpunten nodig in het team.

Een constant spelend team gezien en veel kansen en een gelijke stand had het ook kunnen zijn in deze wedstrijd. Ruststand 2-0 en we hadden ook net zo goed voor kunnen staan als er meer werd geschoten. Luuk had veel kansen en na wat oefenen maakte hij  5-1 van afstand en nu zag je dat iedereen meer ging schieten. Eskil maakte nog 7-2 en dit was echt in de laatste seconde van de wedstrijd kan ik wel zeggen. Als er nu eerder wordt gegooid en strakker zal iedereen merken dat dit het spel ten goede komt en je meer kansen zal krijgen om te scoren.

Aan het team de complimenten ook van ouders die een goede wedstrijd hebben gezien en vorderingen in het spel. Dus trainen we meer op eerder gooien tijdens partijtje en ( iets meer bewegen) niet te veel natuurlijk want dan gaan we zweten!

Ja van wie ?