BOOTCAMP

Elke maandagavond BOOTCAMP bij RODA Westzaan

Wil jij je conditie verbeteren, sterker worden en lekker buiten trainen? In groepsverband jezelf 100% geven terwijl je voorzien wordt van uitstekende begeleiding? Wacht niet langer en meld je aan bij Roda Westzaan. Elke maandagavond vanaf 20.15 uur is er bootcamp training onder leiding van Alexander Jongerius.

Alexander is een ervaren, gecertificeerd trainer, die naast bootcamp, actief is met cross-fit (een fitnessvorm waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek wordt gecombineerd) en hardlopen. In oktober 2015 heeft Alexander meegedaan met het World Championschip Obstacle Course Running in Ohio. Daarnaast is hij volop bezig zich verder te ontwikkelen als bootcamp trainer.

Je bent als bootcamper, altijd in groepsverband, buiten bezig met een intensieve full body workout. Tijdens deze workout lopen we altijd kleine stukjes hard. Waarbij we ondertussen verschillende spierversterkende oefeningen uitvoeren. Denk hierbij aan opdrukken, buikspieroefeningen, beenspieroefeningen, etc. Je bent hier voornamelijk bezig met je eigen lichaamsgewicht, maar ook wel eens met die van andere deelnemers of materialen.

Tijdens deze full body workout wordt het gehele lichaam getraind. De trainingen zijn uitermate geschikt om je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te vergroten. Je wordt fitter, sterker en zelfbewuster.

De trainingen worden het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden gegeven, met onweer, sneeuw en ijzel als uitzondering. Regen is dus geen excuus.

Doe mee met een GRATIS PROEFLES!

Heb je de gratis proefles meegedraaid en wil je vaker deelnemen aan de bootcamp trainingen? Koop dan een strippenkaart. Deze strippenkaart is voor de les te koop. Met deze strippenkaart kun je deelnemen aan de volgende trainingen. Er zijn strippenkaarten verkrijgbaar voor 5- en 10 trainingen.

Voor aanmelden en of vragen, kun je terecht bij:

Dick Smit 06-373 57 239

Of vul onderstaan contact formulier in.

Alle velden met een * zijn verplicht

Uw naam *

Uw e-mail *

Onderwerp

Uw bericht

Algemene voorwaarden

Bootcamp trainingen vormen een intensieve belasting voor het lichaam en kunnen leiden tot blessures. Deelnemers dienen zelf te beoordelen of zij fit genoeg zijn voor de trainingen (vuistregel: 1 km kunnen hardlopen in 6 minuten). Indien u overgewicht heeft of last heeft van gezondheidsklachten raden wij u aan voor deelname aan de bootcamp advies in te winnen bij een arts.

Deelname aan de bootcamp trainingen geschiedt op eigen risico. W.K.V. Roda en de trainer zijn niet verantwoordelijk voor blessures of aansprakelijk voor andere schade opgelopen tijdens en rondom de trainingen.

De trainer behoudt het recht om naar zijn beoordeling ongeschikte deelnemers uit te sluiten van de trainingen.