C1 team van de week met Aimée die zaterdag de doorloopbal mag nemen.

Zaterdag a.s. speelt Roda 1 in topsportcentrum de Koog tegen ALO 1. Er is door Roda helaas nog niet gewonnen in de zaal. We hopen natuurlijk dat zij dit weekend wel met de winst op zak naar huis gaan.  ALO 1 staat net boven RODA dus er zijn zeker kansen. De spelers van de C1 gaan ze helpen om deze kansen te pakken. Zij zijn deze week team van de week en gaan vanaf de kant proberen om de selectie van Roda op en top te motiveren. Dat moet geen probleem zijn. De C1 weet namelijk alles van winnen want zij doen niet anders. Ze staan dik aan kop in de competitie en zijn al twee keer op rij kampioen geworden. De C1 is een enthousiast en getalenteerd team. Elke week werken ze hard om steeds weer een beetje beter te worden. Roy traint en coacht met veel enthousiasme deze toppers. Aan lol en plezier is geen gebrek. Ze zullen dus zaterdag vast volop van zich laten horen op de trommels en de spelers van Roda 1 op die manier een steuntje in de rug geven.

Aimeé staat zaterdag extra in de schijnwerpers want zij neemt namens de C1 de doorloopbal. Aan deze enthousiaste jeugdtopper de uitdaging om de bal in de korf te krijgen. Met haar eigen team lukt dat altijd prima. Als we aan Aimée vragen wat zij leuk vindt aan korfbal dan is het antwoord simpel: “ik heb een heel fijn team en een toffe trainer”. “We trainen samen hard om weer kampioen te worden”.

Of het Aimée zaterdag gaat lukken te scoren maakt eigenlijk niet uit. Plezier staat voorop. Natuurlijk zou het wel mooi zijn als Roda 1 een heleboel treffers maakt. Superleuk voor dit jonge talent om met de selectiespelers in het veld te staan en het starsein te geven voor een mooie wedstrijd. Het wordt nog leuker als de sporthal goed gevuld is en jullie haar en Roda komen aanmoedigen. We zien jullie graag zaterdag a.s. op de tribune!