C2 team van de week met Lise die de doorloper mag nemen

De C2 is een team waar enthousiasme en talent ruim aanwezig is! Dit team is dan ook meer dan terecht Team van de week.  Deze toppers zijn kampioen geworden in de veldcompetitie en ook nu doen ze het goed met een derde plek in de zaal. Al zat het de laatste twee wedstrijden wel even flink tegen. Toch moet het mogelijk zijn om hun top 3 plek te behouden. Zaterdag a.s. spelen ze een belangrijke wedstrijd tegen Blauw-wit. Dit is de nummer vier uit de competitie. Hopelijk weten ze die wedstrijd te winnen en komen ze in de middag met de winst op zak richting De Koog.

Roda 1 speelt zaterdag a.s. om 16.30 uur tegen Swift (A)1. Helaas verloopt de competitie voor Roda 1 minder succesvol. Toch gaan ze er vast weer een mooie sportieve middag van maken. De C2 doet de aftrap van de wedstrijd en maken samen met de selectiespelers hun entree. Daarna ze een poging doen om Roda richting de winst te trommelen. Als de C2 net zo enthousiast trommelt als korfbalt dan komt dat vast goed.

Lise neemt zaterdag namens de C2 de doorloopbal. Lise vindt korfbal een leuke sport. Ze speelt ook al heel lang. Ze is al begonnen bij de Kangoeroeclub en speelde op haar 7e haar eerste wedstrijd. Kleine meisjes worden groot en deze dame is niet alleen in lengte gegroeid maar zeker ook in het korfbalspel. Samen met haar teamgenoten doet ze het super en weten ze goed te scoren.  Inmiddels gaat Lise naar de middelbare school en is de combinatie van huiswerk en trainingen soms wat lastig. Gelukkig vindt ze sportief bezig zijn nog steeds belangrijk en zien we haar nog steeds wekelijks met veel plezier in het veld staan.

Wij gaan duimen dat Lise zaterdag haar doorloopbal raak schiet. Als de spelers van Roda 1 daarna net zo trefzeker zijn dan hebben we in ieder geval een mooie wedstrijd in het vooruitzicht. Wil je weten hoe het afloopt dan zien we je graag zaterdag a.s. om 16.30 uur in Topsportcentrum de Koog. De spelers van de C2 hebben er zin in en rekenen op een goed gevulde tribune!