C2 team van de week

Deze kanjers van de C2 staan momenteel op plek 4 in de competitie. Hopelijk pakken ze in het staartje van dit zaalseizoen nog een paar punten en lukt het ze om in de top 3 te eindigen. De laatste wedstrijd wonnen ze dik met 7-1 dus er zijn zeker nog kansen. De titel van “Team van de week” is dan ook meer dan terecht voor de C2. Dit team bestaat uit: Pepijn, Julius, Joost, Annemijn, Mea, Lise, Britt en Renco. Komende zaterdag hebben ze een vol programma. Om 14.15 spelen ze in Bussum tegen DOC en daarna gaan ze met piepende banden richting De Koog om de selectie van Roda 1 aan te moedigen.

Roda 1 speelt zaterdag a.s. tegen Sporting Trigo 1 en kan daarbij alle aanmoediging gebruiken. De C2 zal vanaf de kant proberen om de juiste stemming erin te brengen. De C2 is afgelopen seizoen enorm gegroeid. Lukte het in de veldcompetitie nog maar moeizaam om punten binnen te halen. In de zaal gaat dat al stukken beter en staan ze nu dus zelfs op plek 4! Coaches Anne en Eva coachen stoppen er veel energie in om het team verder te laten groeien. Eva over de C2: “Het zijn echte doorzetters die altijd hun beste beentje voorzetten. Hopelijk doet de selectie dat zaterdag ook en wordt het voor de C2 een leuke en leerzame middag. In ieder geval zullen ze van zich laten horen op de trommels en gaan ze zorgen voor een positieve support.

De C2 loopt zaterdag a.s. op met de selectiespelers. We stellen deze toppers dan graag aan jullie voor. Er is een lootje getrokken om te bepalen wie de doorloopbal mag nemen. Dit is Annemijn geworden. Ze mag de wedstrijd van Roda 1 openen en proberen om op de hoge korf te scoren. Voor Annemijn zou het superleuk zijn als er een volle tribune is om haar aan te moedigen. Ook Roda 1 zal daar heel blij mee zijn. We zien jullie graag allemaal zaterdag a.s. om 16.30 uur in Topsportcentrum de Koog.  Tot zaterdag!