Conditietrainster voor de A1 en de B1

Met trots delen we met u de volgende versterking voor de Roda jeugd!

Mijn naam is Nynke Pitt en ik ben 21 jaar. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan het CIOS en nu heb ik bijna het eerste jaar van de opleiding Sportkunde aan Inholland afgerond. Momenteel werk ik bij de sportschool Lijfkracht waar ik verschillende groepslessen en individuele begeleiding geef.
Voor een aantal van Roda ben ik mogelijk een bekend gezicht. Op 7 jarige leeftijd ben ik lid geworden van Roda en heb ik van de E tot met de A met veel plezier gekorfbald. Onlangs is mij gevraagd of ik het leuk vind om 1 keer per week, ongeveer 15-20 minuten het B en A team een kracht- en conditionele training te geven. Ik kijk ernaar uit om jullie aan het werk te zetten!

Namens de TJC en de trainerbegeleiders,
Kees, Kjeld, Bert en Remco