D1 maakt mooie treffers in de tref!

De D1 is het jaar flitsend van start gegaan. Een nieuw jaar, een nieuw begin. En wat voor begin! Het hele team speelde lekker en had een goede inzet en het harde werken vertaalde zich ook nog eens in mooie treffers. De eerste was van Kyra. Zij scoorde 0-1 met een doorloopbal. De teams waren aan elkaar gewaagd want daarna werd het al snel 1-1. Het “duo” Kyra en Yves wist elkaar ook deze wedstrijd weer blind te vinden. Kyra maakte ook het 2e punt met opnieuw een doorloper. ZKC kwam opnieuw met de gelijkmaker waarna Yves het derde punt voor Roda maken met ook deze keer een doorloopbal. Het was genieten op de tribune. Er werd hard gewerkt, de bal werd goed rond gespeelden er zat tempo in het spel. De kansen bleven zich voordoen voor Roda maar even niet meer benut. Mats scoorde een hele mooie bal van afstand maar deze was helaas verdedigd.

Na de rust scoorde ZKC 3-3. Gelukkig bleven de koppies bij Roda omhoog gericht en werd opnieuw de jacht op de korf ingezet. Yves maakte een hele mooie 3-4 en de kansen bleven zich voordoen. In het laatste kwart van de wedstrijd bleef Roda de sterkste partij. Fonne maakte 3-5 met een schitterde treffer en daarna kwam onze invalster Jaël ook nog eens verrassend uit de hoek. Wat een mooie score en eindelijk een verschil van drie punten! Mats was de pechvogel van de wedstrijd want ook zijn 2e score werd afgekeurd. Jammer Mats maar volgende keer zitten ze er gewoon weer in zonder dat er een afkeurend fluitje klinkt! ZKC maakt nog een punt maar wordt gelukkig niet meer echt gevaarlijk. De laatste minuten tikken weg en dan zorgt Jaël voor een spetterend eind. In de zoemer maakt zij de laatste treffer van de wedstrijd! En wat voor eentje!

Iedereen top gespeeld! Het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Jaël bedankt voor je supergoede invalbeurt en Michael bedankt voor de succesvolle invalcoachbeurt.