D1 team van de week en Sanne neemt zaterdag a.s. de doorloopbal.

Deze week zijn de kanjers van de D1 het team van de week. Teun, Ruben Maddy, Noud, Lens, Fenna, Sanne, Anne, Fenne en Bart vormen dit topteam. De D1 doet het goed als sterke middenmoter in de competitie. Onder enthousiaste leiding van Remco en Koen wordt er veel geleerd. Iedere week worden ze een beetje beter dus hopelijk lukt het nog om op te klimmen naar de top 3. Deze talenten zetten iedere wedstrijd weer alles op alles om de bal in de korf te krijgen. En als dat lukt dan wordt er een klein feestje gevierd. Zaterdag a.s. maken de toppers van de D1 hun entree in de sporthal samen met de selectiespelers. Dat hebben ze eerder gedaan dus ze staan zaterdag vast en zeker zelfverzekerd en met een grote šŸ˜Š in de spotlights. Hopelijk gaan ze daarna ook lekker los op de trommels. Roda 1 heeft het moeilijk in de competitie. Ze kunnen dus alle steun en energie vanaf de kant goed gebruiken.

Roda 1 speelt zaterdag a.s. de laatste thuiswedstrijd van dit jaar om 16.30 uur tegen Weidevogels 1. Hoe leuk zou het zijn als het jaar positief wordt afgesloten met de winst op zak. Dat zou een mooi kerstcadeautje zijn maar voor dit cadeautje moet Roda eerst volle kracht aan de bak. Hopelijk gaat de aanmoediging van de D1 daarbij helpen. De D1 juicht zaterdag eerst bij hun eigen wedstrijd om ieder punt dat gescoord wordt en doet het daarna dubbel zo hard bij Roda 1.

Sanne mag zaterdag namens de D1 de doorloopbal nemen. Wij gaan duimen dat deze jeugdtopper raak schiet. Als de spelers van Roda 1 daarna net zo trefzeker zijn dan hebben we in ieder geval een mooie wedstrijd in het vooruitzicht. Wil je weten hoe het afloopt dan zien we je graag zaterdag a.s. om 16.30 uur in Topsportcentrum de Koog. De D1 heeft er zin in en is er klaar voor en rekent op een goed gevulde tribune!