De Algemene leden vergadering van afgelopen vrijdag.

Via de link in de Roda Nieuwsflitsen kunnen de Roda leden kennis nemen van de uitgebreide concept notulen. Hier enkele hoogtepunten uit de vergadering:

  • De Roda Korfbal Academie is commissie van het jaar geworden. De officiële naam is overigens sinds twee jaar de Rabobank Korfbal Academie. Door de activiteiten van Korfbalkids, gericht op werving van jeugdleden en meer kinderen aan het sporten krijgen voor een gezonde leefstijl. Daarnaast Kaper Coaching gericht op ondersteuning van onze trainers/coaches, de jeugd TC en de communicatie naar ouders, om jeugdleden te boeien en te binden en aan het sporten te houden, continueert de Rabobank de sponsoring voor nog eens twee jaar.
  • 25 jaar lid: Arjan Tuyn, Geert Kelder, Siebe Kelder, en Helen den Os. 50 jaar lid: Ellen Vlottes, Jaap Poppes en Ingrid Pettinga.
  • Benoeming leden van verdienste: Irene Dubbeld 54 jaar lid en talloze functies vervuld binnen de club maar vooral binnen de Jeugdcommissie. Milco Dubbeld ook 54 jaar lid. Diverse taken binnen Roda vervuld. Van Oud papier ophalen, een toto wijk lopen, tot trainer/coach bij verschillende teams. Teamverzorger. Bondsscheidsrechter en jarenlang gekookt voor de selectie. Otto Hauzendorfer, wat hij allemaal voor de club gedaan heeft en nog doet is nauwelijks te beschrijven. Al jarenlang voorzitter JC, lid van het bestuur, jeugdscheidsrechter, sporthal “aankleder”, drijvende kracht achter het jaarlijkse Schoolkorfbal toernooi en reparateur van (bijna) alles wat stuk gaat.
  • Paul van den Bergh treedt af als duo-voorzitter. Voorzitter Joris roemt zijn altijd positieve instelling, doorzettingsvermogen en toewijding. Initiator van kleine en grote dingen en een luisterend oor voor iedereen.

Shirts met commissie vacatures.

Vrijwilligers nodig! Het bestuur had in het clubhuis op een ludieke manier, maar het is een heel serieus probleem, een flink aantal shirts opgehangen met vacatures in diverse commissies. Als jij of u wat voor de club wilt doen meld je dan bij het bestuur. Maatwerk naar jouw of uw wensen is mogelijk.