Club van 100

Sinds 2003 beschikt WKV Roda over een actieve Club van Honderd.
Deze Vrienden dragen Roda een warm hart toe en doneren jaarlijks € 50,00, oftewel 100 ouderwetse guldens.

Doelstellingen
De stichting Vrienden van WKV Roda heeft als doel de korfbalvereniging Roda financieel of anderszins te ondersteunen. Het bestuur van de stichting komt meerdere malen per jaar bij elkaar om ideeën en voorstellen met elkaar te bespreken en vervolgens te bepalen wat er met de donaties gebeurt. De Vrienden zijn er niet om (eventuele) gaten in de begroting van de club te dichten, maar de gelden worden besteed aan meer duurzame projecten binnen de club en zijn veelal gericht op de jeugd.

Een greep uit onze projecten
In het verleden hebben we onder andere bijgedragen aan de verbouwing van de kleedkamers en de toiletgroep, een nieuw speeltoestel en de realisatie van de materiaalberging. Ook dragen we bij aan de “Roda Korfbal Academie”, waarbij o.a. onze jeugdtrainers worden opgeleid door korfbal internationals.

Wij organiseren mimimaal één keer per jaar een gezellige avond voor alle donateurs, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij of een lezing van een topspreker! Menig jaar hebben wij ook de mogelijkheid om donateurs op een uniek presentje te trakteren.

Word ook Vriend!
Leden, niet-leden, oud-leden, vaders, moeders, opa’s en oma’s.. Aarzel niet en word Vriend van WKV Roda! Want hoe meer Vrienden, hoe meer we voor Roda kunnen betekenen.

AVG
De Stichting Vrienden van Roda (Club van 100) bewaart de persoonsgegevens van haar donateurs in een donateursadministratie. De redenen voor het bewaren van deze persoonsgegevens zijn: het doen van het jaarlijks donatieverzoek, het uitnodigen voor de jaarlijkse feestavond en het informeren van onze donateurs over andere zaken binnen de stichting. Wij leggen vast hetgeen noodzakelijk is voor het functioneren van onze stichting (zoals achternaam, voornaam, adresgegevens, e-mailadres en bankrekeningnummer). De donateursadministratie is uiteraard niet publiekelijk beschikbaar en de stichting deelt geen persoonsgegevens met derden. De stichting is verplicht eventuele datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de betrokkenen; in ons geval de betrokken donateur(s). Mocht u vragen hebben over bovenstaande, neemt u dan gerust contact op met het stichtingsbestuur.

De Club van Honderd heeft een eigen rechtsvorm onder de naam Stichting Vrienden van WKV Roda. De Club van Honderd/Stichting Vrienden van WKV Roda is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34193325.

  Inschrijven Roda's Club van 100

  CONTACT GEGEVENS

  Achternaam*

  Tussenvoegsel

  Voornaam*

  Straat en huisnummer*

  Postcode* (1234AB)

  Woonplaats*

  Uw e-mail*

  AUTOMATISCHE INCASSO

  IBAN

  Naam rekeninghouder

  Akkoordverklaring:

  Ik verleen hierbij een machtiging aan Stichting Vrienden van WKV Roda om van mijn rekening jaarlijks een bedrag van 45 Euro af te schrijven ten behoeve van de jaarlijkse contributie aan de Club van 100.

  Ik ga hiermee akkoord:

  Indien u deze gegevens niet invult zult u jaarlijks een schriftelijk verzoek tot betaling ontvangen.

  Inschrijven als donateur (€ 50,00 per jaar):

  Velden met een * zijn verplicht