De Evenementenkalender

De evenementenkalender vind je ook op onze site, maar gezien de veelheid aan activiteiten hier een overzicht (wijzigingen voorbehouden en misschien zijn we niet volledig, zo missen we het kampeerweekend nog)

Woensdag 12 april: wie o wie kent de Paashaas. Het begint om 14.00 uur

Donderdag 27 april: Koningsdag. Het centrum van de activiteiten is in de Kerkbuurt. De Roda catering en horeca verhuist (gedeeltelijk) mee. Van circa 9.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

Zaterdag 6 mei: een spetterend 35+ plus feest voor jeugdouders en jeugdgrootouders met Music Journey. Nadere info volgt. Het is in het clubgebouw en het begint om 21.00 uur

Zaterdag 13 mei: Proud to be Fout, georganiseerd door de Roda selectie. Dit is voor de doelgroep vanaf 18+ in het Roda clubgebouw. Zaal open vanaf 20.00 uur. Ga ook naar de Roda site en Facebook voor meer info.

Vrijdag 19 mei:  Ledenvergadering, o.a. benoeming bestuursleden. Uitnodiging volgt met agenda

Woensdag 17 en donderdag 18 mei: Schoolkorfbal op het Roda terrein

Zaterdag 27 mei: seizoenafsluiting voor de hele vereniging met eten na afloop van de wedstrijd van Roda 1 tegen EKVA 1. Nadere info volgt over verdere programma.

Donderdag 1 juni:  Giga Kangoeroedag op het Roda veld. Ook dit jaar doen er maar liefst 400 kinderen mee.

Zaterdag 10 juni: na zoveel activiteiten is het tijd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te verwennen. Info volgt nog.