De F is deze week team van de week met Fenna Scheffer als stralend middelpunt

De Fjes hebben een vliegende start gemaakt in de zaal. Zij wonnen van de eerste wedstrijd tegen KZ met maar liefst 16-4! Ze zijn dan wel de jongste spelers van onze jeugd maar dus duidelijk groots in het scoren. De titel van “Team van de week” is dan ook dik verdiend. Dit team bestaat uit: Evie, Lola, Anna, Fabyen, Fenna, Fenne en Gigi. Jelmer traint en coacht dit team met veel enthousiasme. Komende zaterdag hebben ze een vol programma. Om 10.30 uur spelen ze tegen OKV en in de middag vullen ze de tribune van topsportcentrum de Koog om Roda 1 aan te moedigen.

Roda 1 speelt zaterdag a.s. tegen Ondo (G) 1 en kan daarbij alle aanmoediging gebruiken. Ondo is momenteel de koploper in de competentie en Roda wil graag punten pakken. De spelers van de F gaan ze aanmoedigen op de trommels en krijgen daarbij hulp van hun ouders. Wij verwachten dus voldoende volume op de tribune. De spelers van de F lopen zaterdag a.s. op met de selectiespelers. We stellen deze toppers dan graag aan jullie voor.

Er is een lootje getrokken om te bepalen wie de doorloopbal mag nemen. Dit is Fenna Scheffer geworden. Ze mag de wedstrijd van Roda 1 openen en proberen om op de hoge korf te scoren. Fenna is een enthousiaste teamplayer en heeft er heel veel zin in. Ze is lang voor haar leeftijd en dat levert zaterdag een vast een voordeel op want dan staat ze ineens onder een hele hoge korf. Gelukkig is Fenna niet bang voor een uitdaging en een rupsje nooitgenoeg. Hopelijk krijgt ze nooit genoeg van scoren en scoort ze ook zaterdag De doorloopbal . Voor Fenna zou het superleuk zijn als er een volle tribune is om haar aan te moedigen. Ook Roda 1 zal daar heel blij mee zijn. We zien jullie graag allemaal zaterdag a.s. om 16.30 uur in Topsportcentrum de Koog.  Tot zaterdag!