De jeugdcommissie zoekt versterking!

De jeugdcommissie van WKV Roda zoekt versterking! De jeugdcommissie van Roda organiseert en coördineert verschillende activiteiten zoals Team van de week, het schoolkorfbaltoernooi, de ouder-kind trainingen, het huldigen van de kampioenen en nog veel meer. Daarnaast informeren we ouders en leden over activiteiten en andere belangrijke zaken.

De jeugdcommissie is een gezellige en betrokken groep. De inzet van de jeugdcommissie zorgt ervoor dat onze jeugdleden met plezier en enthousiasme kunnen sporten. Wil jij daar een bijdrage aan leveren dan komen we graag met jou in contact.

Wij zoeken een iemand die het leuk vindt om ons te helpen bij de organisatie van de deze activiteiten. Met name bij de organisatie van Team van de week (tijdens de zaalcompetitie) kunnen wij hulp gebruiken. Je kunt zelf aangegeven hoeveel tijd je beschikbaar bent. Ook als je alleen een deeltaak wilt doen voor onze commissie dan ben je van harte welkom!

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie via jeugdcommissie@wkvroda.nl of neem contact op met Daan Hos, Sandra Krijgsman, Eva van Eerden of Michiel Koekkoek