De meiden van de D2 staan hun “mannetje” en zijn zaterdag team van de week!

Girlpower! Zet negen leuke, stoere, sterke en slimme meiden in een team, geef ze twee topcoaches (Nienke en Celeste) en de resultaten komen vanzelf. De meiden van de D2 staan hun “mannetje” want ook zonder jongens kun je makkelijk kampioen worden. O nee zover is het nog niet maar ze staan op dit moment wel onverslagen bovenaan in de competitie en doen het supergoed. Deze toppers zijn zaterdag a.s team van de week bij de wedstrijd van Roda 1. Hoe leuk dat ze dan mogen oplopen met hun eigen coach Nienke!
Roda 1 speelt zaterdag a.s. tegen Fiducia 1. Roda heeft het eerste deel van de zaalcompetentie helaas nog geen winst kunnen pakken. Vorige week kwamen ze heel dichtbij Odo. Daarbij staat Fiducia net boven Roda in de competitie dus puntjes pakken behoort zeker tot de mogelijkheden. De D2 zal vanaf de kant proberen om “the winning mood” erin te brengen. In ieder geval zullen ze van zich laten horen. Zoals gezegd weet de D2 wel hoe je punten moet pakken. Vorige week boekten de meiden een monsterzege op Blauw-Wit met maar liefst 18 treffers! Nora mag voorafgaand aan de wedstrijd de doorloopbal nemen. De rest van het team gaat vanaf de kant de bal in de korf proberen te juichen. Nora is bijna 11 en zit nu 2 jaar op korfbal. Het is echt haar lievelingssport maar ook is zij wekelijks te vinden op de ijsbaan. Een sportieve meid deze jeugdtopper. Nora woont op een boerderij en heeft haar eigen 3 geiten. Zaterdag geen gemekker maar hopelijk vooral veel gejuich en plezier.
Wij gaan duimen voor Nora dat zij raak schiet. Superspannend maar vooral ontzettend leuk voor dit jonge talent om even in de “schijnwerpers” te staan. Het wordt nog leuker als de sporthal goed gevuld is en jullie haar en Roda 1 komen aanmoedigen. Het beloofd een mooie sportmiddag te worden dus zorg dat je erbij bent! We zien je graag zaterdag om 16.30 uur in de Topsportcentrum de Koog.