De seizoenafsluiting.

We beginnen met misschien wel het hoogtepunt: de kampioenenparade van de jeugdteams. In een van de 3 competities zijn de volgende teams een keer kampioen geworden. De A1, B1, B2, C1, D1, E1, E3, F1, F2, F3. De B1 en B2 zijn zelfs 2 maal kampioen geworden. Door het Hemelvaart weekend konden niet alle teamleden aanwezig zijn. Maar het is natuurlijk net als met de Olympische spelen niet iedereen kan de nationale vlag dragen. Kijk op Facebook voor meer foto’s van het fantastische defilé, nou ja…., later werd het rennen door deze helden. Voorzitter Paul deed er nog een flinke peptalk overheen wat het feest compleet maakte. Voor de NHD lezers:  wij verwachten dat een van de foto’s zeker geplaatst zal worden.

De start van de kampioenen parade

Een stralende en warme seizoenafsluiting. In het verleden hebben we vaak stortregens gehad tijdens de barbecue, nu was het zonovergoten. We hebben Ivan Karsters, Nadine Oudejans uitgezwaaid. Ook Marcel Buijs en Iris van der Eng die er beiden niet konden zijn werden door voorzitter Paul bedankt. Ook Ronald Hanegraaf en Arjan Tuyn werden bedankt. Ronald voor zijn succes met de junioren A1 en Arjan voor 10 jaar in de selectie spelen. Ronald en Arjan gaan door, Ronald als assistent trainer bij Roda 1 en trainer-coach Roda 3. Arjan gaat Roda 3 versterken. Ook feliciteerde Paul de 5 geslaagden voor het jeugdwedstrijdleider diploma

Daarna de barbecue met maar liefst 90 deelnemers. Milco had de inkoop weer goed geregeld bij slagerij Veenboer. De salades van de Makro waren fraai opgemaakt door Helen, Ingrid en Ria. De mannen van de brandweer Geert en Siebe zorgden voor de perfecte BBQ temperatuur en dat er op tijd gedraaid werd. Gelukkig kregen de organisatoren te horen dat het goed georganiseerd was.

Want zo’n afsluiting is een hele klus en dan is het mooi als het een succes is. Het draaiboek ligt klaar voor de liefhebbers die dit het volgend seizoen willen organiseren!