DKV (IJ)/Aurora C2 – Roda C2

De C2 zijn, net als alle anderen, bijna aan het eind het seizoen en speelden vandaag alweer hun één na laatste wedstrijd. Het was een beetje een rommelig seizoen met wisselende trainers en verschillende coaches, waardoor het lastig was voor het team om echt wat op te bouwen. In het team was het samenspel af en toe ver te zoeken en daar leed de sfeer dan ook wel eens onder. Maar ondertussen staat C2 wel op een nette 2e plek in de competitie.

Dus vandaag op weg naar IJmuiden met een aantal gelegenheidscoaches en veel enthousiaste familieleden. Onderweg kwam het bericht, dat als ze vandaag winnen, ze volgende week om het kampioenschap zouden kunnen spelen. Iets meer druk, dus op deze wedstrijd. Maar C2 speelde goed! Er werd goed naar elkaar over gespeeld, er werd rustig gekeken tot er kans was voor een schot en we hebben prachtige doelpunten gezien van meerdere spelers! De verdediging hield ondertussen goed genoeg stand, waardoor de wedstrijd eindigde in 5-6. Winst, dus voor C2.

Op naar volgende week. Dan wordt er gespeeld tegen de nummer 1. Als onze C2 wint, komen ze in puntenaantal op een gedeelde eerste plaats. En wat telt dan? Onderling resultaat? Doelsaldo? Wie het weet mag het ons zeggen.
Het wordt in elk geval spannend. Want als ze opnieuw kampioen worden, zou dat de derde keer zijn, na het voorjaar van ’23 en het najaar van ’23. Alleen het zaalseizoen van afgelopen winter ertussen vergeten we maar even 😉 Voor C2 is het veld zeg maar gewoon meer hun ding 🙂