E1 en E2 samen team van de week

Aankomende zaterdag zetten we niet 1 team maar 2 teams in de schijnwerpers. De E1 en E2 zijn deze week samen team van de week bij de wedstrijd van Roda 1 tegen Reflex 1. Twee teams, betekent dubbel zoveel enthousiasme op de tribune, dubbel zoveel aanmoediging op de trommels en dubbel zoveel plezier! Lois, Lianne, Chayenteley, Noor, Jurre, Alejandro, Mara, Jade, Saar, Elize, Julia, Chayenna, Beau en Elisa zijn onze E toppers.

De E1 is een team vol enthousiaste stuiterballen. Ze stuiteren de bal graag in de korf en stuiteren ondertussen ook zelf over het veld. In de competitie staan ze 5e. Ze werken hard voor de winst maar de laatste paar wedstrijden zijn de tegenstanders helaas net een tandje te sterk. Toch zijn ze dit seizoen enorm gegroeid in hun spel. Het schot wordt steeds beter en ze gaan steeds meer samen spelen. Onder leiding van het trainerstrio Pim, Felix en Yves worden er iedere training weer nieuwe dingen geleerd en druk geoefend op het scoren. En scoren doen ze uiteraard het liefst. Straks weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen in de veldcompetitie!

Ook de E2 is net zo enthousiast. In de competitie hebben ze het pittig maar afgelopen week kwamen ze dichtbij een gelijkspel. Ondanks dat het E2 team een relatief “nieuw” team is met nieuwe aanwinsten voor Roda, is het een hecht maar vooral sportief team. Als ik aan de enthousiaste coach Remco vraag wat het team typeert dan krijg ik als antwoord: “De E2 is een gedreven team met doorzetters”. Hoe sterk de tegenstander ook is. Ze laten zich niet uit het veld slaan. De E2 is een team met veel verschillende kwaliteiten. Ze geven de tegenpartij geen ruimte en verdedigen goed. Ook kunnen ze snel schakelen en de aanval inzetten, met maar 1 doel voor ogen………..SCOREN!

De E1 en E2 lopen zaterdag op met de selectiespelers van Roda 1. We stellen deze kanjers graag samen met de selectiespelers 1 voor 1 aan jullie voor. 1 van de jeugdspelers mag voor aanvang van de wedstrijd een doorloopbal nemen. Wie dat wordt dat houden we nog even geheim. Roda 1 speelt tegen de koploper van de competitie en heeft een grote uitdaging voor de boeg. Ze kunnen de aanmoediging van de E pupillen goed gebruiken. Het belooft een mooie sportieve middag te worden. De spelers van de E1 en E2 hebben er in ieder geval veel zin in. We zien je graag zaterdag a.s. om 15:00 uur in Topsportcentrum de Koog. Hoe leuk zou het zijn als de tribune tot de nok gevuld. Tot zaterdag!