E1 en E2 team van de week

Aankomende zaterdag zetten we niet 1 team maar 2 teams in de schijnwerpers. De E1 en E2 zijn deze week samen team van de week bij de wedstrijd van Roda 1 tegen Atlantis 1. Twee teams, betekent dubbel zoveel enthousiasme op de tribune, dubbel zoveel aanmoediging op de trommels en dubbel zoveel plezier! Beide teams doen het goed in de competitie. De E2 staat derde en de E1 staat op de vierde plek. Beide teams staan te trappelen om zichzelf aan jullie voor te stellen.

De E1 is een gezellig meidenteam, met allemaal een eigen wil! Voor de training zijn ze altijd al heel gezellig aan het spelen met elkaar en vinden het stiekem een beetje jammer als de echte training dan begint! Heel leuk om te zien hoe enthousiast ze zijn en steeds beter op elkaar zijn ingespeeld! Je ziet bij iedereen de groei, waar de 1 wat beter is in het verdedigen, scoort de ander weer een doelpunt, ze hebben elkaar nodig en zijn dus echt een team! Winnen, verliezen of gelijk spelen, ze strijden altijd met elkaar! Kortom een gezellig team waarin veel gelachen wordt!

Ook de E2 is een team met alleen maar meiden. Deze stoere meiden hebben geen jongens nodig. Ze staan prima hun mannetje in de competitie. Onder aansturing van Iris, Jaël, Floor en Cathy doen ze het harstikke goed. Uiteraard wordt er ook genoegd gegiecheld maar ondertussen wordt er ook hard gewerkt en worden ze iedere week een beetje beter. Vorige week speelden ze een topwedstrijd speelde tegen ZKC en wisten ze daartegen gelijk te spelen (ZKC staat 1 plek boven hun in de competitie). Er werd hard gewerkt en goed samengespeeld. De meiden hielden het hoofd koel. Zaterdagmiddag hoeft dat niet en mogen ze lekker losgaan.

De E1 en E2 lopen zaterdag op met de selectiespelers van Roda 1. We stellen deze kanjers graag samen met de selectiespelers 1 voor 1 aan jullie voor. 1 van de jeugdspelers mag voor aanvang van de wedstrijd een doorloopbal nemen. Wie dat wordt dat houden we nog even geheim. Het belooft een mooie sportieve middag te worden. De spelers van de E1 en E2 hebben er in ieder geval veel zin in. We zien je graag zaterdag a.s. om 15:50 uur in Topsportcentrum de Koog. Hoe leuk zou het zijn als de tribune tot de nok gevuld. Tot zaterdag!