E1 team van de week

De grote trots van Cathy en Rebecca, de E1 is deze week team van de week. De mannen zijn in de meerderheid in dit stoere team. Dit zijn: Damian, Tom, Thies en Jip maar vlak de twee dames niet uit. Nienke en Anne zijn dan maar met zijn tweetjes maar doen zeker niet onder voor de jongens. Met zijn zessen vormen ze een topteam vol talent. De E1 is een goede middenmoter in de competitie. Ze staan nu op plek 4 en hopen in de komende weken in de top 3 te belanden. Rebecca en Cathy zijn de coaches/trainers van dit enthousiaste team. Onder hun energieke leiding groeit dit team iedere week en wordt er steeds vaker raak geschoten.

Roda 1 staat op plek zes en speelt zaterdag a.s. tegen dubbel 6/futura 1. Zij staan onderaan dus de winst moet gepakt worden.  Dat roepen we natuurlijk niet te hard want “je hebt het pas als je het hebt”. Met de E1 langs de kant heeft de selectie aan enthousiaste supporters in ieder geval geen gebrek. Dit zestal zeker van zich laten horen dus komt u zaterdag voor u rust neem dan een paar oordopjes mee. Op de trommels en met een hoop stemgeluid en veel gejuich met helpt de E1 de selectie om de winst te pakken. Voordat het zover is mogen deze jonge spelers eerst hun entree maken bij aanvang van de wedstrijd. Om iedereen alvast een indruk te geven van dit topteam hierbij alvast een voorstelrondje (aangeleverd door de spelers zelf).

Hoi ik ben Tom Theewis! Ik korfbal alweer 2 1/2 jaar bij Roda. Dit doe ik samen met mijn beste vrienden in de E1!! Cathy en Rebecca zijn onze trainers en coachen ons tijdens de wedstrijd. Dat vind ik heel fijn. Ik vind korfbal heel tof! En hoop dat we vaker gaan winnen.  Ik hou van samenspelen, scoren en lachen als we een doelpunt scoren!

Nienke is nog steeds heel blij dat ze op korfbal zit. Ze neemt haar spel behoorlijk serieus maar zeker met een glimlach. Inmiddels scoort ze nu zelf ook punten. Cathy benoemt ze als de aller liefste trainer. Ze vindt de trainingen heel erg leuk en komt er echt met heel veel plezier.

Ik ben Damian koning en ik ben 9 jaar oud. Ik vind korfbal leuk omdat t een transport is en ik met mijn vrienden in een team zit. Mijn specialiteit is goed verdedigen en de bal ‘afpakken’ van de tegenstander. Ons team doet t goed ondanks dat we een aantal sterke tegenstanders hebben

Hoi, ik ben Thies en zit al vier jaar op korfbal. We zitten nu in de E1 met Cathy en Rebecca, zij zijn leuk, gezellig en grappig. Ze leren ons nog beter korfballen. Ik vind het bij Roda erg leuk, omdat er allemaal gezellige mensen zijn. Ik ga wel vaker bij Roda 1 kijken, maar vind het nu nog leuker omdat we team van de week zijn. Zelf schiet ik altijd wel een paar keer raak in de wedstrijd. Ik hoop dat we ook veel doelpunten bij Roda 1 zien en dat ze winnen. Het lijkt mij leuk als Jari ons ook een keer trainen komt geven, omdat hij goed kan schieten!

Hoi, ik ben Jip en zit al 5 jaar op korfbal. Ik speel in een heel leuk team, de E1, daarin zitten ook veel vrienden en vriendinnen. Ik vind mijn trainers, Cathy, Rebecca en Felix heel goed en erg leuk. Ik kom net als veel andere Rodianen uit een echte korfbalfamilie. Ik hou van aanvallen en onderschep graag de bal en probeer iedereen evenveel te laten schieten. Ik hoop dat Roda wint en zal ze heel hard aanmoedigen! Roda 1 zet hem op!!!!

Hi mijn naam is Anne. Ik zit bij Roda omdat het een gezellige vereniging is waar altijd veel te doen is. Mijn sterkste punt is de aangeef en ik ben ook wel goed in schieten. Ons team wordt elk jaar beter. En we hebben ook leuke en goede coaches

Als team van de week staan deze kanjers zaterdag a.s. om 16.35 uur in de spotlight in topsportcentrum De Koog (breedtesport zaal). Samen met Roda 1 geven ze het startsein voor een mooie wedstrijd tegen Dubbel 6/futura 1. Nienke neemt namens de E1 de doorloopbal. We hopen dat ze met een grote glimlach op haar gezicht de bal in de korf legt. De rest van het team zal haar aanmoedigen en de toppers van Roda 1 natuurlijk ook. Lukt het niet dan mag ze net zo hard blijven lachen want het is al superstoer dat ze de poging waagt! Een mooie ervaring voor dit jonge talent en het wordt nog leuker als de sporthal goed gevuld is en jullie haar en Roda komen aanmoedigen. Met de E1 langs de kant wordt het een feestje . We zien jullie graag zaterdag a.s. op de tribune!