E3 team van de week!

E3 Team van de weekDe E3 wordt gevormd door Renco, Mads, Carmen, Aiméee, Annemijn en Lise. Dit jonge zestal van vier meiden en twee jongens vormen een goed en gezellig team. Casper, Vonne en Mia zijn het trainerstrio van dit talentvolle team. Zij verzorgen de trainingen en daar wordt behalve hard gewerkt vooral ook veel gelachen. Ook staan zij op zaterdag langs de lijn om de ploeg te coachen richting de winst. Dat winnen kost nog wat moeite. Plezier hebben in Korfbal staat met stip op 1 (daarin zijn ze kampioen) en daarbij zie je dat dit team door dit plezier iedere week weer wat bij leert.

Zaterdag a.s. is de E3 team van de week bij de wedstrijd van Roda 1 tegen Ondo 1. Zij vormen een stukje extra support voor de selectie maar dat doen ze niet alleen. Sinds de oprichting van de supportersvereniging zien we steeds meer blauw wit langs de lijn en dat maakt het alleen maar leuker op de tribunes van Roda. Spandoeken, blauw/wit haar, blauw/witte kniekousen, een smurfenpak………….het lijkt wel carnaval (dat smurfenpak heb ik nog niet gezien maar zou wel leuk zijn 😊). We rekenen in ieder geval weer op een hoop positieve support en gezelligheid. Al deze supporters zien zaterdag a.s. niet alleen de selectie schitteren maar zien dus ook de toppers van de E3 hun entree maken. Zij mogen bij aanvang van de wedstrijd oplopen met de selectie en samen het startsein geven voor een mooie wedstrijd. Ondo 1 is de koploper van de competitie dus de selectie zal zaterdag a.s. alles uit de kast moeten halen. Deze sterke ploeg heeft nog maar 1 wedstrijd verloren. Punten pakken tegen deze sterke ploeg wordt een uitdaging. Wie weet kan Roda zaterdag voor een verrassing zorgen. In ieder geval gaan ze proberen om er een mooie wedstrijd van maken. Aan de E3 zal het niet liggen. Zij zijn er zaterdag bij en zullen de selectie aanmoedigen met veel kabaal en tromgeroffel.

De teamleden stellen zichzelf graag aan jullie voor:

Hoi ik ben Aimée Ruikers!
Ik ben 8 jaar en zit sinds een half jaar op korfbal.
Ik vind korfbal leuk omdat ik dan speel met mijn lieve vriendinnen.
Ik heb voor RODA gekozen omdat ik het er heel gezellige vind.
Ons team doet het heel erg goed, de jongens scoren veel en de meiden verdedigen goed.

Groeten,
Aimée

Mijn naam is Carmen Hauzendorfer. Ik ben 8 jaar en zit nu 2 jaar op korfbal.
Korfbal vind ik leuk omdat we een leuk team hebben. We winnen niet altijd maar hebben wel altijd veel lol.

Wie ben je: Annemijn de Rooij
Hoe oud ben je?: 9 jaar
Wat vind je leuk aan korfbal?: De doorloopbal vind ik leuk aan korfbal. Omdat ik er heel erg goed in ben.
Hoe doet het team het?: We zijn een heel erg goed en leuk team, ik ga altijd met veel plezier naar de training en kijk altijd uit naar de wedstrijden met mijn team.

Hoi, ik ben Lise en ik ben 8 jaar oud. Ik speel al voor het tweede jaar wedstrijden. Daarvoor heb ik bij de kangoeroes gezeten. Dat was heel leuk, maar nu is het ook heel leuk om wedstrijden te spelen en het is erg gezellig met onze 3 trainers Casper, Vonne en Mia.

Mads in aktie

Ik ben Mads. En ik ben acht jaar.
Ik speel in de e3. Ik scoor veel.
Ik vind korfbal leuk maar ik vind voetbal ook leuk.

Renco van Erpers Roijaards 9 jaar
Ik ken RODA al jaren. Begonnen bij de Kangoeroes en het schoolkorfbal toernooi. Toen ik een paar jaar geleden met mijn skateboard bij RODA ging spelen vroegen Mads en Marcus of ik mee wou doen met de training van de F(jes). En de rest is historie. Ik zit nu bij de E(tjes). Het leukste van de training vind ik toch altijd weer de spelletjes. Aan mijn onderhands werpen moet ik nog werken; dit vind ik het moeilijkst. Bij de wedstrijden is het scoren toch ieder keer weer het leukst. Het liefst speel ik dan tegen BEP; waarom weet ik ook niet. Mijn favoriete korfbal-prank is het verstoppen van de tas van de trainer; sorry Casper. Dat ik nu jeugd topper mag zijn vind ik echt heel leuk; maar ook wel spannend.

Renco mag zaterdag a.s. als jeugdtopper de doorloopbal nemen. Niet op zijn skateboard dit keer want zo’n doorloopbal nemen in een volle sporthal is al spannend genoeg. Wij hopen dat Renco er een mooie poging van maakt. Een treffer zou natuurlijk geweldig zijn maar deze korf is hoger dan hij gewend is. Renco heeft dus zaterdag net als Roda 1 een behoorlijke uitdaging. Zet ‘m op Renco en niet stiekem tijdens de wedstrijd de tassen van de selectie verstoppen!
“Best things in life are free”: zo ook de wedstrijden van Roda 1. Kom dus zaterdag a.s. gezellig naar topsportcentrum de Koog en geniet van een mooie korfbalmiddag. Om 16.35 gaat Roda 1 van start maar kom iets eerder anders mis je misschien de doorloper van Renco. We hopen weer op een goed gevulde tribune en een paar mooie spandoeken van onze trouwe supporters.