Even voorstellen onze nieuwe bordsponsor met 2 nieuwe reclameborden:

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten.

Reclamebord nieuwe sponsor RodaMichel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten in Zaandam is werkzaam voor particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op schoonmaak gebied en onderhoud. Doordat wij altijd uitstekende kwaliteit en service leveren, zijn wij inmiddels een begrip in de regio geworden. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed scala aan diensten. Zo kunnen wij voor u de dagelijkse reiniging van uw pand verzorgen, inclusief de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en het schoonmaken van uw sanitair. Maar ook zijn wij beschikbaar voor opleveringsschoonmaak bij nieuwbouwprojecten in Zaandam en wijde omgeving. Hierbij worden achtergebleven cement resten en sticker resten verwijderd en wordt het pand brandschoon opgeleverd.

Ons dienstenpakket omvat ook zaken als gevelreiniging, dak reparaties en het reinigen van zonnepanelen. Door onze veelzijdigheid kunnen wij de meeste projecten, klein of groot in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van maar één contactpersoon, waardoor wij een project in vlot tempo kunnen uitvoeren. Ook komt dit de onderlinge communicatie tussen ons en de opdrachtgever ten goede. Wij leveren altijd maatwerk, onze vrijblijvende en scherpe offertes zijn altijd duidelijk en worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

In geval van calamiteiten, zoals wateroverlast of brandschade zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Wij zullen uw probleem dan zo snel mogelijk oppakken en de schade op professionele en duurzame wijze herstellen.

Michel Tille

E-mail: infothille@gmail.com

Mobiel: 06 191 80 696