Feestweekend W.K.V. Roda ter ere van het 105-jarig bestaan op 22, 23, 24 september

Beste leden en alle mensen die W.K.V. Roda een warm hart toedragen,

Roda bestaat binnenkort 105-jaar en dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Om deze redenen gaan we een fantastisch feestweekend organiseren voor jong en oud en voor leden en niet-leden!

Daarnaast zijn er ambitieuze plannen om de kantine en het prachtige terras te gaan verbouwen. De inkomsten van het feestweekend willen we graag hier aan laten bijdragen.

Hoe ziet gaat het programma- van het 105-jarig feestweekend eruit zien:

Op 22 september organiseren wij een vrijwilligersavond voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag in het zonnetje zetten door hen een hapje en drankje aan te bieden in de Kemphaan van 18.00 tot 19.30. Daarna volgt na het succes van 2012 en 2017 wederom een heuse Roda veilig met +/- 50 fantastische kavels. Wij hopen op vele originele, leuke, waardevolle en bijzondere items. Bijv: gaan de dames/heren van de selectie weer een ochtend uw huis schoonmaken? Komt Kees Havik uw ramen lappen? Of koopt uw een van onze items die door onze sponsoren worden aangeboden? De veiling begint om 20.00 en hierbij zijn alle geïnteresseerden uitgenodigd om deel te nemen. Tijdens deze avond worden onder toeziend oog van een veilingmeester de kavels vastgelegd.

Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur en de sponsorcommissie.

Op 23 september…spelen we een volledig thuisprogramma met de Roda jeugd en senioren. De hele dag is er veel gezelligheid op het veld. Met o.a. muziek en een hindernisbaan en activiteiten voor de jeugd.

Gedurende de dag gaan we ons langzaam opmaken voor het klapstuk. De Roda playbackshow! Vanaf 18.30 starten de eerste acts op het podium. Er is licht, geluid en een jury, want er zijn ook prijzen te winnen. We hopen natuurlijk dat vele (jeugd)leden zich opgeven voor deelname, maar introducees zijn ook welkom op het podium. Voor de volwassenen die meedoen aan de playbackshow draait het om de originaliteitsprijs.

Rond 21.00 aansluitend op de playbackshow wordt er een zeer gezellige feestavond georganiseerd met heerlijke dansmuziek.

Op 24 september…sluiten we af met een stratenkorfbal/ bedrijvenkorfbal toernooi. Dit toernooi start om 15.00 en duurt ongeveer tot 17.30. Elk team bestaat tenminste uit 8 spelers en wordt volgens de officiële korfbalregels gespeeld. In 2017 deden er zo’n 12 teams mee, dus we hopen minimaal op hetzelfde aantal. Na afloop is het de bedoeling dat we nog even gezellig met elkaar gaan eten (BBQ) en drinken!

Het bovenstaande weekend wordt georganiseerd door vele betrokken commissies. Zij zullen u in de komende weken informeren over de specifieke onderdelen van het weekend, waarbij u ook meer informatie ontvangt over deelname en de inschrijfmogelijkheden aan deze activiteiten.